home

ФРУКТАЛ Мак АД Скопје

Т: +389 2 2785 260
Ф: +389 2 2724 254
E-mail: fructalmak@fructal.com.mk

Новости

 • ЈУН
  07

  ОДЛУКИ ОД СОБРАНИЕ на акционери

  Одлуки од седница на годишно Собрание на акционери на Фруктал Мак АД Скопје одржана на ден 31.05.2022


 • АПР
  29

  ЈАВЕН ПОВИК за свикување на седница на...

  Се известуваат акционерите на друштвото дека седницата на собранието ќе се одржи на ден 31.05.2022 година со почеток во 11:00 часот, во просториите на Фруктал Мак АД Скопје


 • ФЕВ
  28

  ЈАВЕН ПОВИК за свикување на седница на...

  Се известуваат акционерите на друштвото дека седницата на собранието ќе се одржи на ден 29.03.2022 година со почеток во 11:00 часот, во просториите на Фруктал Мак АД СкопјеAkcija

Akcija2


Copyright © FRUCTAL MAK. All rights reserved