home

Новости

 • ЈАВЕН ПОВИК за свикување на седница на годишно Собрание на акционери на ФРУКТАЛ МАК АД Скопје

  30.04.2023

  Се известуваат акционерите на друштвото дека седницата на собранието ќе се одржи на ден 30.05.2023 година со почеток во 11:00 часот, во просториите на Фруктал Мак АД Скопје

  повеќе
 • ЈАВЕН ПОВИК за свикување на седница на Собрание на акционери на ФРУКТАЛ МАК АД Скопје

  22.11.2022

  Се известуваат акционерите на друштвото дека седницата на собранието ќе се одржи на ден 23.12.2022 година со почеток во 14:00 часот, во просториите на Фруктал Мак АД Скопје

  повеќе
 • ЈАВЕН ПОВИК за свикување на седница на Собрание на акционери на ФРУКТАЛ МАК АД Скопје

  17.10.2022

  Се известуваат акционерите на друштвото дека седницата на собранието ќе се одржи на ден 15.11.2022 година со почеток во 11:00 часот, во просториите на Фруктал Мак АД Скопје

  повеќе
 • ОДЛУКИ ОД СОБРАНИЕ на акционери

  07.06.2022

  Одлуки од седница на годишно Собрание на акционери на Фруктал Мак АД Скопје одржана на ден 31.05.2022

  повеќе
 • ЈАВЕН ПОВИК за свикување на седница на годишно Собрание на акционери на ФРУКТАЛ МАК АД Скопје

  29.04.2022

  Се известуваат акционерите на друштвото дека седницата на собранието ќе се одржи на ден 31.05.2022 година со почеток во 11:00 часот, во просториите на Фруктал Мак АД Скопје

  повеќе
Претходни12345678Следни


Copyright © FRUCTAL MAK. All rights reserved