home

Новости

ОДЛУКА на НАДЗОРЕН ОДБОР
01.04.2021

ОДЛУКА на НАДЗОРЕН ОДБОР

За лице за контакт со инвеститори во ФРУКТАЛ МАК АД Скопје се назначува лицето Зоран Ѓуриќ од Скопје со емаил: zoran.djuric@fructal.com.mk и тел. +38922785260

 

Кликнете овде за да ја видите одлукатаCopyright © FRUCTAL MAK. All rights reserved