home

Новости

ОДЛУКИ ОД СОБРАНИЕ на акционери
18.01.2017

ОДЛУКИ ОД СОБРАНИЕ на акционери

Одлуки од седница на Собрание на акционери на Фруктал Мак АД Скопје одржана 12.01.2017 со почеток во 14:30 часот, во просториите на Фруктал Мак АД Скопје, со седиште во с. Моране, Скопје.

 

Кликнете овде за да го видите документот

 Copyright © FRUCTAL MAK. All rights reserved