home

Новости

ЗАПИСНИК ОД СОБРАНИЕ на акционери
12.05.2016

ЗАПИСНИК ОД СОБРАНИЕ на акционери

Записник од седница на Собрание на акционери на Фруктал Мак АД Скопје одржана 10.05.2016 со почеток во 11 часот, во просториите на Фруктал Мак АД Скопје, со седиште во с. Моране, Скопје.

 

Кликнете овде за да го видите документот

 Copyright © FRUCTAL MAK. All rights reserved