home

Новости

ЗАПИСНИК ОД СОБРАНИЕ на акционери
30.10.2015

ЗАПИСНИК ОД СОБРАНИЕ на акционери

Записник од седница на Собрание на акционери на Фруктал Мак АД Скопје одржана 28.10.2015 со почеток во 10 часот, во просториите на Фруктал Мак АД Скопје, со седиште во с. Моране, Скопје.

 

Кликнете овде за да го видите документот

 Copyright © FRUCTAL MAK. All rights reserved