home

Новости

ЈАВЕН ПОВИК за свикување на седница на Собранието на акционери на ФРУКТАЛ МАК АД Скопје
24.04.2015

ЈАВЕН ПОВИК за свикување на седница на Собранието на акционери на ФРУКТАЛ МАК АД Скопје

Се известуваат акционерите на друштвото дека седницата на собранието ќе се одржи на ден 20.05.2015 година со почеток во 10 часот, во просториите на Фруктал Мак АД Скопје, со седиште во с. Моране, Скопје.

 

Кликнете овде за да го видите документотCopyright © FRUCTAL MAK. All rights reserved