home

Новости

ДОБИТНИЦИ од наградната игра „ФРУКТАЛ-ЗА НАВИВАЧИТЕ“
19.08.2013

ДОБИТНИЦИ од наградната игра „ФРУКТАЛ-ЗА НАВИВАЧИТЕ“

Целосен список на добитници од наградната игра „ФРУКТАЛ-ЗА НАВИВАЧИТЕ“ (18 август 2013 г. - 12 часот, Кала). Честитки за среќните добитници.

Кликнете овде за да го видите документотCopyright © FRUCTAL MAK. All rights reserved