home

Новости

ОДЛУКИ ОД СОБРАНИЕ на акционери
07.06.2022

ОДЛУКИ ОД СОБРАНИЕ на акционери

Одлуки од седница на Собрание на акционери на Фруктал Мак АД Скопје одржана на ден 31.05.2022 со почеток во 11:00 часот, во просториите на Фруктал Мак АД Скопје, со седиште во с. Моране, ул.5 бр.41, Скопје.

 

Кликнете овде за да го видите документот

 Copyright © FRUCTAL MAK. All rights reserved