home

Новости

ПРАВИЛА за наградната игра „ФРУКТАЛ-ЗА НАВИВАЧИТЕ“
15.07.2013

ПРАВИЛА за наградната игра „ФРУКТАЛ-ЗА НАВИВАЧИТЕ“

Организатор на наградната игра е друштвото за производство, трговија и услуги „ТОТАЛ ПЛУС ЛОГИСТИК“ ДООЕЛ, увоз-извоз, Скопје, со седиште на адреса ул. „Качанички пат“, бр. 254, Визбегово, Бутел.

Кликнете овде за да го видите документотCopyright © FRUCTAL MAK. All rights reserved