home

Новости

ЈАВЕН ПОВИК за свикување на седница на Собранието на акционери на ФРУКТАЛ МАК АД Скопје
09.12.2011

ЈАВЕН ПОВИК за свикување на седница на Собранието на акционери на ФРУКТАЛ МАК АД Скопје

Се известуваат сите акционери на ФРУКТАЛ МАК Акционерско друштво за производство, преработка и конзервирање на овошје и зеленчук Скопје со седиште во с.Моране, дека на ден 30.12.2011 година со почеток во 13 часот во просториите на друштвото во с.Моране ќе се одржи вонредно Собрание на акционери.

document documentCopyright © FRUCTAL MAK. All rights reserved